Wat ben ik blij! Ik luister nu naar de laatste opnames van Love for life – unplugged…..eindelijk…de vocals zitten er definitief op! Wat een werk zeg. Eerlijk gezegd houd ik helemaal niet van studio opnames… Ik hoor wel eens anderen zeggen dat ze het verschrikkelijk vinden om hun eigen stem te horen..bijvoorbeeld als je aan het bellen bent met je mobiel en er een dikke echo zit in het telefoongesprek en je je eigen stem terug hoort :-p Ai-ai-ai! :-s “Ben ik dat?”, denk ik dan altijd.

Gelukkig klinkt de spreekstem anders dan de zangstem en mag ik inzingen op mooie muziek dus dat verzacht de situatie een beetje. Maar geef mij maar een live audience in plaats van zingen in een kamertje van 3 bij 3 voor (met uitzondering van Josh, de engineer, en mijn man) ….mijzelf. Opnames doe ik voor jullie…de luisteraar 🙂 En als jullie er happy mee zijn dan ben ik happy-de-peppie!Wat nu rest is het mixen en masteren van Love for life en dan vertel ik jullie vanaf wanneer jullie hem kunnen downloaden.

Speaking of ‘happy’..Minder happy was ik afgelopen zondag tijdens de wedstrijd der wedstrijden…NL-ES. Gefrusteerd werd ik van scheidsrechter Webb. Volgens mij hoorde hij zichzelf liever fluiten dan dat er gespeeld werd… :-p Net als de rest van Nederland was ook ik teneergeslagen toen het eindsignaal luidde en Nederland verloor. Zo dichtbij…zo jammer. Maar goed, het leven gaat verder en er is gelukkig over 4 jaar weer een kans dusssss …Ole!

One thought on “Love For Life (Unplugged) bijna klaar!

 1. Marloes

  Wat leuk om te horen dat de single bijna af is! 😀
  Hahahaha dat ken ik, verschrikkelijk! Maar ik vind jou stem heel mooi klinken hoor!
  Ja echt jammer hè dat we net niet wereldkampioen zijn geworden! Maar inderdaad over 4 jaar weer een kans!
  Ik kan niet wachten tot je single uit is! 🙂 Veel plezier met alle voorbereidingen enzo!
  liefs van Marloes.

Comments are closed.