HAARLEM Op 31 juli 2010 zullen Sharon Kips en Gilbert Thera samen een (gospel)concert verzorgen op vakantiepark ‘de Betteld’ te Zelhem. Alhoewel ze sinds 13 februari dit jaar als man en vrouw door het leven gaan, is dit de allereerste keer dat ze samen een avondvullend concert zullen verzorgen.

Sharon is voor het grote publiek geen onbekende. Na haar winst tijdens X-Factor 2007 werd ze in een klap een nationale bekendheid. Zij weet met haar stem menig persoon te boeien. “Mensen meenemen in het verhaal” is wat Sharon het liefst doet. Tijdens de avond zal ze naast haar pop-repertoire ook teruggaan naar haar roots: gospel. Gilbert is gospelzanger en heeft met zijn band al op veel verschillende podia mogen staan. Zijn muziek laat zich het best omschrijven als een mix van Hillsong en Israel Houghton.

Sharon en Gilbert zullen los van elkaar een compleet blok verzorgen, maar het meest bijzondere aan deze avond is dat ze het concert samen zullen afsluiten. Twee artiesten met een eigen geluid en muziekstijl die samenkomen om het beste in elkaar naar boven te brengen. Het belooft een bijzondere mix te worden tussen worship en pop, een concert dat je zeker niet wilt missen!

Wat Sharon Kips en Gilbert Thera ‘Samen’
Wanneer 31 juli 2010
Hoe laat 20.00 uur
Waar Vakantiepark de Betteld te Zelhem (www.betteld.nl)
Hoe veel € 7,50 (kinderen tot 12 jaar voor de helft van de prijs)
Kaarten zijn te koop aan de deur.