Tot nu toe gaat het goed dus Holland is blij πŸ™‚ Een ding is zeker….het WK is dit keer bijzonder verrassend. Nooit eerder heb ik meegemaakt dat Frankrijk en Italie niet door waren naar de achtste finales….wauw. Ik ben eigenlijk niet zo’n voetbal fan maar het WK wil ik nooit missen. Het vaderlandsgevoel is dan op zijn sterkst en dat is zo aanstekelijk….je kunt er gewoon niet omheen πŸ™‚

Maar aankomend weekend staat in het teken van muziek, veel muziek. Morgenavond speel ik op een bedrijfsfeest eenmalig met een speciaal geformeerde band bestaande uit Yessica Pothof (backingvocal), Jan Willem van Delft (pianist), Jeroen Vrolijk (drummer) en Gideon van Buitenen (violist). Een bijzondere formatie voor een intiem “huisconcert”.

Zaterdag spelen Jan Willem en ik in Goes bij het jubileum van gospelkoor Happiness. En zondag mag ik twee keer aan de slag: Om 16.00u in Panama Amsterdam met Dewi’s Jam (kaarten nog beschikbaar via dewimusic.com) en s’avonds nog een jubileum maar dan van Blackgospel Choir Gospelboulevard (gospelboulevard.nl). Bij dit koor heb ik drie jaar gezongen. Nog eenmaal samen de songs van vroeger perfomen in de WRZV hallen in Zwolle..nice!

Naast optreden word er ook veel geschreven en opgenomen. Zo werken we hard aan de unplugged versie van “Love For Life” en zijn mijn man en ik bezig een lied te schrijven voor de 9 jarige Jelte uit Biddinghuizen die vorig jaar september door zinloos geweld in coma is geraakt. Zijn ouders zijn nu hard bezig geld in te zamelen voor een behandeling die hem uit zijn coma kan halen. Zie hier alle informatie en help mee: www.help-jelte.nl.

En ik zie nu dat Nederland heeft gewonnen van Kameroen, fantastisch!

Slaap zacht,

x

Sharon