Wat een week!  Vorige week begon de griep zoals je in mijn vorige blog kon lezen. Vandaag heb ik nog last van de nasleep :-p gelukkig ruik ik nu voor het eerst mijn eten weer 🙂 Het was een week met uitdagingen want afgelopen zondag mocht  ik opnemen bij Omroep Gelderland en woensdag zou ik de accoustische versie van Love for Live inzingen…dat laatste ging helaas niet door want ik had geen stem meer. Gelukkig lukte het zondag nog wel wonder boven wonder..

Samen met Rob de Nijs (neeee…niet Die Rob de Nijs maar deze) stond ik zondag in de studio van Omroep Gelderland waar we de jingle voor de Zomertour van Omroep Gelderland mochten inzingen. Rob is een leuke en getalenteerde kerel die o.a. backing zingt voor zangeres Jenny Lane. Het was reuze gezellig en ik denk dat het resultaat top wordt. Dus in de zomer, de HELE zomer… zullen onze hoofden het beeldscherm van Omroep Gelderland sieren met het ‘Zomer in Gelderland’ lied. Woehoe!

Zoals ‘het onderwerp’ van deze blog als zegt hebben een preview! Beluister hier de preview van de nieuwe single Love for Live de dance remix. De single komt uit op 26 mei en is dan via iTunes te downloaden.

Oh ja, en heb je vanavond niets te doen? Kom dan vooral langs bij Club Dauphine in Amsterdam. Vanavond vanaf 21.00u zal ik daar samen met te gekke artiesten jammen.

Enjoy your weekend!

x

Sharon

7 thoughts on “Preview nieuwe single Love for live + update

 1. Robin

  26 mei al? was toch de bedoeling 21 juni :p maar wat klinkt het lekker zeg, Love For Life was al goed maar die remix maakt het hem helemaal!!!!

  1. webmaster

   Yups! We hebben de release vervroegd. Of eigenlijk gaan we de release in 2 delen. Dus 26 mei komt single 1 uit (Dance versie + Album versie) en later… komt single 2 uit (Akoestische versie en “Forever Starts Today”). Gisteren hadden de bezoekers van Club Dauphine al de primeur voor de akoestische versie. Beide releases komen op ITunes uit, maar we overwegen ook om speciaal voor de fans een “echte” single te persen waar alle vier nummers op staan, maar dat hangt er een beetje vanaf hoe de single op ITunes lopen. Als het daar goed gaat, dan is de kans groot dat er een echte versie komt.

 2. Robin

  Oke super! kan niet wachten, zo leuk zijn als er een ”echte” single komt.

  Wordt er ook een videoclip gemaakt bij Love For Life???

 3. webmaster

  @Robin: Bij de akoestische versie komt er hoogstwaarschijnlijk een clip, maar daar kan ik nu nog niet te veel over zeggen.

  Noteer wel alvast 31 juli in je agenda… Sharon zal hier vast meer over vertellen in haar volgende blog.

 4. Biko

  Is Zomer in Gelderland ook als download uitgebracht? Zie het geregeld op TV Gelderland voorbij komen en is een vrolijk aanstekelijk nummer.

Comments are closed.