Gisteren was een bijzondere dag. Stel je voor… 60 gezinnen die een dag in het zonnetje worden gezet. Waarom? Omdat een of meerdere kinderen uit het gezin langdurig ziek zijn. 150 vrijwilligers zetten zich in om deze kinderen een dag te geven vol activiteiten en verrassingen zodat ze eventjes het ziek zijn kunnen vergeten. En dat is de Opkikkerdag!

Naast brandweerauto ritjes, politie spelen met “echte” boeven in samenwerking met vrijwilligers van de KLPD en andere activiteiten treden er voor het diner ook artiesten op. En daar mochten Jan Willem (mijn pianist) en ik aan deelnemen en dat was heel leuk en dankbaar werk.

Volgende week maandag is het zover…. dan komt mijn nieuwe single “Love For Life” uit! Een preview kun je al beluisteren op mijn website. Het pluggen (single sturen naar de verschillende radio dj’s) is inmiddels begonnen en ik hoop natuurlijk dat de single tijdens de zomer uit heel veel luidsprekers te horen zal zijn en jij kan daar natuurlijk een handje bij helpen door volgende week maandag (24 mei) de single te kopen/downloaden op www.legaldownload.net/sharonkips.

2 thoughts on “Opkikkerdag + Nieuwe single… nog maar een weekje

  1. Inge

    Hallo Sharon,
    wij waren 1 van de gezinnen die gisteren ontzettend genoten hebben tijdens de super opkikkerdag. Geweldig was het. Ook jouw optreden waar gaaf. Wat een prachtige stem heb je. Heel veel succes met je nieuwe cd.
    Groetjes Inge en de rest van de familie van der Stel

  2. Robin

    Kan niet wachten op je single! vind de preview van de remix al supercoool!

Comments are closed.