Gisteren heb ik na lange tijd weer eens mogen zingen met blackgospelchoir Gospelboulevard tijdens een huwelijksceremonie in Vught. Vanaf mijn achttiende tot mijn tweeentwintigste mocht ik deel uitmaken van dit toffe koor. Een leuke en goede ervaring. Na X-factor heb ik mij helaas moeten terugtrekken omdat het niet meer te combineren was 🙁 ‘t Is altijd een klein feestje om hun weer te zien en nog steeds – na mijn vaarwel van 3 jaar geleden – heb ik heimwee.  Naast zingen met GB mocht ik ook samen met Jway een aantal liedjes spelen.

Het is zover…mijn nieuwe single is nu te koop! Je kunt hem hier (www.legaldownload.nl/sharonkips) downloaden. Een dikke dance track en totaal niet iets wat je van mij zou verwachten, maar daarom des te leuker vind ik 🙂 En bij een nieuwe single hoort een frisse look! Lekkkkkurrrr!

En downloaden we de single massaal dan kunnen we ook nog in de hitlijsten belanden dussss….. downloaden & tell your friends.

Morgen nog tweede pinksterdag, geniet van het weer en draai vooral “Love For Life” op volume 10 :-p

Liefs,

Sharon