HAARLEM – Tijdens een uitverkochte Ladies Night in Pathé Arena zong Sharon de sterren van de hemel tijdens de modeshow van Cross Jeans. Haar nieuwe single “Love For Life” werd goed ontvangen door de ruim 2.000 aanwezige dames.  Sharon stond overigens niet alleen op het podium, ze werd bijgestaan door de dansers van FDC.

Over de single
Sharon’s nieuwe single “Love For Life” is deze week gereleased. Het zal voor het grote publiek een nieuwe kennismaking zijn met Sharon. De single is een remix geproduceerd door Tony Verdult en het originele lied komt van Sharon’s tweede album “Love Will Bring You Home”.

Het album “Love Will Bring You Home” is online te bestellen via www.sharonkips.nl en BOL.com. En de single is alleen digitaal verkrijgbaar via Legaldownload.nl.

One thought on “Ladies Night Pathé Arena succes!

  1. Romeo

    Ik heb pathe helaas gemist, maar ik zou graag het optreden van Sharon willen zien. Kan het hele optreden misschien op de site geplaatst worden?

Comments are closed.