Aaaaah!

Gisteren in Club Dauphine was fantastisch!

Ik had geen idee wat ik ervan kon verwachten. Natuurlijk wel wat gegoogled en de website van Dauphine bekeken maar in real-life is het toch anders..

Club Dauphine is achter het restaurant Dauphine en is een kleine sjieke club waar ca. 150 man in past met een eveneens klein intiem podium. Je kunt er lekker eten tot 23.00u en daarna verandert de zaal in een club en is er ruimte om te dansen.
Club Dauphine heeft zijn eigen huisband onder leiding van Roger Happel (geweldige zanger en muzikant!). Gisteren was ze er helaas niet bij maar Candy Dulfer (beste saxofoniste ter wereld :-p) speelt regelmatig ook met de band. Hopefully I’ll meet her next time!
De band was te gek en de avond was voorzien van divers muzikaal talent, waar mijn mond verscheidene keren van open stond :-p
Zo zat er in de line-up Kim Hoorweg (bekend jazz artieste van nog maar 17 jaar), Hind, Karlijn de Vries, Jim de Groot (musicalster) een Argentijns gezelschap onder leiding van Santiago Cimadevilla en twee soulsisters Shirma Rouse & Sarina Voorn. Google ze maar mocht je meer over ze te weten willen komen.
Het was een avond vol improvisatie en muzikaal plezier. Bovendien kwamen er allerlei muziekstijlen langs. Van Jazz, Pop, Rock, Soul tot de Tango.
De volgende keer zal ik wat meer bombarie maken want dit mag je echt niet missen!
xXx
Sharon