bron http://sharonkipsfanpage.blogspot.com/

Zondag hadden mijn man en ik het genoegen Ps. Jeffrey Rachmat (voorganger van JPCC) te horen spreken over de verschillen tussen man en vrouw.

Voorbeeld:
Vrouwen praten veel en mannen denken na in logica. Natuurlijk kon ik het niet nalaten aan manlief te vragen of ik ook veel praat.  Ik dacht van niet dus was de verassing des te groter toen Gilbert zei:  ‘Ja, je praat veel schatje.’  Tja, daar gaat de illusie dat ik toch echt niet gegeneraliseerd kan worden.. ik toch niet?! Echter… Toen ik onderstaande situaties las betrapte ik mezelf op ‘ Ja! hahaha Precies!’ momenten…

Bathroom:
A man has at most six items in his bathroom – a toothbrush, toothpaste, shaving cream, razor, a bar of Dial soap, and a towel from the Holiday Inn. The average number of items in a typical woman’s bathroom is 437. A man would not be able to identify most of these items

Going out:
When a man says he is ready to go out, it means he is ready to go out. When a woman says she is ready to go out, it means she will be ready to go out, as soon as she finds her other earring, finishes putting on her makeup…

Directions:
If a woman is out driving and she finds herself in unfamiliar surroundings, she will stop at a gas station and ask for directions. Men consider this to be a sign of weakness. Men will never stop and ask for directions. Men will drive in a circle for hours, all the while saying things like, “Looks like I’ve found a new way to get there”, and, “I know I’m in the neighborhood. I recognize that White Hen store”.

Zo zie je maar..we lijken meer op elkaar dan we denken. Nou goed, naast alle man-vrouw perikelen ben ik ook bezig een remix te maken van de nieuwe single. En dat word leuk!

Lees mijn blog en twitter om op de hoogte te blijven.  M.a.w. this is all the information you’re getting now 🙂

Op verzoek van velen gaat binnenkort mijn optreed agenda online komen zodat je weet wanneer en waar ik optreed en we kunnen meeten.

Tot snel,

x

Sharon

2 thoughts on “Verschillen

 1. Arlene

  Hoi lieve Sharon !

  Hahaha, wat leuk !
  Haha, die verschillen tussen mannen en vrouwen zijn inderdaad echt herkenbaar xd!
  Echt super leuk van je nieuwe single, I really can’t wait :)!
  & ook super dat er een agenda op je site komt! Can’t wait to see you again :)!
  Succes met alles!

  Have a nice day,
  much love x. Arlene!

 2. Marloes

  Echt een leuke en grappige blog.
  Haha dat is echt herkenbaar!

  Ik heb zin in je single! 🙂 veel plezier met eraan werken!

  Geniet van het mooie weer Shar! x Marloes.

Comments are closed.