Ik heb het al eerder geroepen, maar nu hebben we ook een datum, maar die vertel ik later… De single wordt “Love For Life” en als je denkt dat je hem niet hoeft te kopen, omdat je het album al hebt, dan heb je het helemaal mis πŸ™‚ Aangezien de zomer eraan komt wilde ik dit nummer in een lekker zomers club jasje gieten. Daarom ga ik voor dit nummer samen werken met een te gekke producer (Tony Verdult) en samen gaan we er een super vet dance nummer van maken. En dat is nog niet alles, want er komt nog meer op de single… volgende de week ga ik de studio in om ook een akoestische versie te maken van dit nummer en als klap op de vuurpijl…

Tot onze, Gilbert’s en mijn, verbazing kregen we erg veel positieve reacties op een nummer dat we speciaal hadden geschreven voor onze bruiloft “Forever Starts Today”. Dit nummer zullen we ook op de single plaatsen. Dus je leest het goed, wanneer je de nieuwe single koopt dan heb je twee nieuwe versies van “Love For Life” en “Forever Starts Today”.

Nu dan de datum, vanaf 21 juni 2010 zal de single verkrijgbaar zijn. We zullen de single alleen digitaal uitbrengen, dat betekent dat je hem kan downloaden via ITunes en www.SharonKips.nl. En alhoewel 21 juni nog best ver weg lijkt, zijn we nu druk bezig om de deadline te halen. Duim voor ons dat alles op tijd afkomt, zodat jullie op 21 juni de single kunnen kopen πŸ™‚

Tenslotte ben ik ook begonnen met het geven van workshops, maar daarover meer…. de volgende keer!

Liefs, Sharon

5 thoughts on “Mijn nieuwe single komt eraan!

 1. Rachel

  Aaah echt vet dat Forever Starts today er ook op komt! Kan niet wachten tot 21 juni, het staat in mijn agenda πŸ™‚

  Love for life! Goede keuze, hoewel ik het nummer hoe hij op je album staat sowieso al te gek vind! Ben benieuwd! πŸ™‚ πŸ™‚

  Liefs,
  Rachel

 2. Marloes

  Aaah zo vet! πŸ™‚ ik had echt gehoopt op Love for life!
  lekker vrolijk mee-zing nummer!
  En echt vet dat Forever starts today er ook op komt!
  21 juni! zo vet! ik zal voor jullie duimen haha!
  Succes & have fun!

  Liefs Marloes.

 3. Arlene

  Aah, wat super leuk :)!
  Echt super goede keuze om Love for life te doen! Ik kan echt niet wachten tot 21 juni! Ik zal duimen, haha!
  & ook super leuk dat Forever starts today erop komt!
  Wat leuk allemaaal :)!
  Heel veel succes & veel plezier !

  Liefs Arlene!

 4. agnes leeuwe

  Hey lieve shar,
  Ik vind t super maar dat wist je al en jij me maar voor de gek houden en zeggen nou zal erover denken hahaha lol je wist t allang!Vind het nog steeds super dat jij en Gilbert m uitbrengen!Thanx!Ik baal wel dat je er maandag niet bent maar dinsdag gelukkig weer!Oh ja wel je gouden pen meenemen he!haha fijn weekend schat dikke kus ag

 5. Romeo

  Te gekke keuze Sharon! Ik niet wachten op alle nieuwe versies, maar ik weet zeker dat ze supermooi gaan worden. Komt er ook nog een videoclip bij? Ik denk wel dat dat zal helpen bij de promotie;) hopelijk scoor je weer een nummer 1 hit!

Comments are closed.