Deze week had ik voor het eerst in jaren weer eens koorts. Ik heb me lang niet zo beroerd gevoeld als twee dagen geleden. Ik heb wel eens een zware verkoudheid maar dit was andere koek. Vandaag voel ik me gelukkig beter en heb ik alleen nog last van wat keelpijn en een verstopte neus. Verdere details zal ik je besparen :-p

Het is wel spannend hoe ik dit weekend ga bereiken…volledig gezond of nog last van de nasleep..hope not. Want dit weekend moet ik vocaal weer op kracht zijn. Zaterdag nemen we de akoustische versie op van mijn nieuwe single ‘Love For Life’ en zondag heb ik opnames voor de ‘ Zomertour’ bij Omroep Gelderland. Meer info daarover volgt.

Terwijl ik lag te ‘ijlen’ op bed (hahaha altijd beetje overdrijven) kregen we de final version van de remix van ‘Love For Life’ en die is top!!! Ik zou je al wat willen laten horen…maar dat moet ik even overleggen met mijn nieuwe management. Yep, mocht je het nog niet hebben gezien op de website, ik heb sindskort een nieuw management.

Aanstaande maandag beginnen Gilbert en ik met het geven van workshops voor muziekteams in kerken. We hebben de eer het muziekteam van Doorbrekers als eerste te bezoeken. Een van de snelst groeiende en moderne kerken in Nederland gevestigd in Barneveld. Can’t wait!

Als zangeres en Gilbert als muzikant en zanger hebben wij geleerd dat je altijd moet blijven leren en groeien. en zoals dat geldt in het leven zo geldt dat ook in de muziek. Zit jij in een muziekteam en merk je dat je al jaren dezelfde liedjes speelt, in dezelfde arrangementen? Zijn jullie als team vastgeroest en ben je toe aan vernieuwing? Dan bieden wij jou een aantal workshops/actiedagen aan waarin we met jullie gaan werken aan jullie knelpunten.

Wil je hier meer informatie over mail dan naar workshop@gilbertthera.net.

Een ander leuk event wat zojuist is ingepland…Dewi’s Jam op 27 juni! En ik ben weer van de partij 🙂 Ditmaal in Paradiso Amsterdam. Ik heb er ontzettend veel zin in. De vorige keer hebben Dewi en haar muzikanten erge indruk op mij gemaakt. Het lijkt me dan ook super om weer met ze te mogen ‘ jammen.’

Verder rest mij nog te zeggen: een toffe QDay toegewenst morgen!

Have fun,

Sharon

4 thoughts on “Actie

 1. Marloes

  Hi Sharon,
  Echt vervelend dat je ziek was. Gelukkig gaat het weer beter met je!
  Woah, alles is zo excited! 🙂 Zomertour, single, Dewi’s jam, workshops! Het klinkt allemaal zo leuk!
  Ik hoop echt dat Ar, Mel, Rach en ik kunnen komen naar Dewi’s Jam!
  Btw een nieuw managment: betekend dat dat Maddy je manager niet meer is? 🙁
  En je hebt een agenda op je site, awesome! 😀 Ik word helemaal blij van al je nieuws!
  Veel plezier met alles! En succes met de opnamens! liefs Marloes.

 2. sharon

  Hi Marloes,

  Yep, er staat een hoop in de agenda 🙂
  Mijn management wordt nu gedaan door Gilbert.

  Hope to see you soon!

  x

  S.

 3. Arlene

  Hi lieve Sharon!
  Wat vervelend dat je ziek was, maar gelukkig voel je je alweer wat beter!
  Aaah, wat klinkt het allemaal gaaf zeg!! Echt cool!
  Zo leuk dat je weer bij Dewi’s jam komt! De vorige keer was zoo leuk :)!
  Ik mag denk ik deze keer weer 😀 en hopelijk deze keer dan met Mar, Mel & Rach er ook bij!
  & nice dat je nu een agenda op je site hebt :D!
  Wat leuk dat Gilbert je nieuwe manager is! maar wel jammer dat Maddy je manager dan niet meer is :(!
  Echt super leuk al dit nieuws 😀
  Veel succes en veel plezier met alles!
  Ik hoop tot snel!
  Liefs Arlene.

 4. Marloes

  Hi Sharon,

  Leuk dat Gilbert je manager wordt! Echt vet dat hij je man is en nu ook je manager! Ik weet zeker dat hij het ook goed zal doen!! 🙂 In studio Galgenwaard was Gilbert ook voor 1 dagje je manager toch? Was leuk toen!

  Ik hoop je ook snel weer te zien!!
  liefs!

Comments are closed.