Ook in Gelderland was men erg enthousiast over Sharon en haar nieuwste CD “Love Will Bring You Home.” Ze was er begin januari te gast en is deze week wederom te horen en zien bij de omroep.

Van 14.00 tot 16.00 uur kun je luisteren naar “Een Berg Muziek” waarbij Sharon om 15.15 uur aanschuift bij Eric van den Berg. Gasten als Nick&Simon, Jan Smit en Alain Clark waren er ook al eens. Na het radio interview gaat Sharon direct door naar TV Gelderland waar zij samen met pianist Jan Willem van Delft te zien zal zijn in het programma “Hallo Gelderland.” Hallo Gelderland is LIVE te zien van  18.20 uur tot 19.00 uur en wordt ‘s avonds herhaald.

Woon je niet in Gelderland, geen probleem, je kunt LIVE luisteren en meekijken!

One thought on “Sharon opnieuw bij Omroep Gelderland

Comments are closed.