Sharon Kips gaat aanstaande zaterdag trouwen en viert Valentijnsdag als getrouwde vrouw bij Carlo en Irene in Life 4 You!

Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover, Sharon gaat trouwen! Alle happenings zijn al een tijdje te volgen via haar trouwwebsite:
http://www.foreverstartstoday.nl/. Gilbert Thera is de gelukkig man, ruim een jaar geleden begeleidde hij Sharon op de piano en de vonken sloegen over. Na een jaar verkering vroeg Gilbert Sharon ten huwelijk, romantisch op een bankje in het park.
13 februari begint de trouwdag in Sharons woonplaats Dronten waar Sharon en Gilbert elkaar het ja-woord geven in het gemeentehuis. Om 18.00 uur vindt de kerkelijke inzegening plaats in Amsterdam en de dag wordt afgesloten met een geweldig feest in Haarlem, de nieuwe woonplaats van Sharon.
Voordat Sharon en Gilbert afreizen naar Indonesie waar zij zullen genieten van een lange huwelijksreis en op 27 februari opnieuw zullen trouwen, deze keer voor het oog van Gilberts familie, schuift Sharon eerst de dag na haar trouwen nog aan bij Carlo en Irene in Life 4 You. Natuurlijk zal ze vertellen over haar trouwdag, maar ook haar in december uitgekomen album “Love Will Bring You Home” zal ter sprake komen. Hoe is het haar de laatste jaren vergaan? Hoe ziet Sharon de toekomst? Natuurlijk zal een live performance niet ontbreken in de show!

One thought on “Sharon Kips’ Valentijnsdag bij RTL’s Life 4 You

  1. Romeo

    Hartstikke leuk en spannend om te horen dat Sharon bij Life 4 You te gast is!! Ben benieuwd naar de live performance, maar Sharon kennende zal ze de sterren van de hemel zingen. Ik ga zeker kijken!

Comments are closed.