Inderdaad…ik zit hier als kersverse bruid met mijn kersverse man op wonderlijk Bali. We hebben nog een dag te gaan en dan vertrekken we naar Jakarta waar we onze huwelijksreceptie zullen houden voor de familie en vrienden van Gilbert in Indonesie. Ik kijk er naar uit 🙂

De huwelijksdag op 13 februari was geweldig! Het was van start tot finish een groot feest van familie, vrienden en kennissen die samen met ons de kick-off van ons leven samen vierden. En dan voel je je zo dankbaar 🙂 Want wat is een feest zonder aanwezigen die van je houden?

Onze vakantie in Indonesie zit er overigens bijna op. volgende week dinsdag vliegen we terug naar ons koude Holland…yeey!
Ik heb er zowaar zin in hahaha

Maar eerst nog de laatste dagen genieten hier in Indo.
Je kunt ons reisverslag met foto’s volgen via http://www.foreverstartstoday.nl/
Sampai Jumpa (tot ziens) 🙂

x

Sharon