De CD “Love Will Bring You Home” is nog maar enkele weken uit en het blijkt dat er al veel belangstelling in de Media is voor Sharon’s nieuwe album. Zo was ze al te horen op radio 2 en de eerst volgende weken wordt Sharons nieuwe album “Love Will Bring You Home” altijd wel ergens uitgeroepen tot De Gouden Tip, WeekCD of Wereldalbum. Dat is geweldig nieuws natuurlijk. De eerste week van januari is het Omroep Gelderland die elke dag aandacht besteed aan Sharons album, zij verloten via het BelSnelSpel elke dag een exemplaar van het album. In week 2 is het de beurt aan de NPS die het album veel laten horen in het radioprogramma Dichtbij Nederland. Onder andere de nummers Guilty, Biggest Mistake, It’s too late and Free Again zullen voorbij komen. In het ochtendprogramma “Muziek en nieuws” van Omroep Brabant valt er in week 3 dagelijks ook een CD te winnen. Vanaf deze maand ls de CD verkrijgbaar in nagenoeg alle platenzaken van Nederland!

“Love Will Bring You Home” de Gouden Tip bij Omroep Gelderland

Iedere werkdag tussen 2 en 5 kun je bij Radio Gelderland luisteren naar “Een Berg Muziek”, gepresenteerd door Eric van den Berg. “Een Berg Muziek” heeft deze week Sharons nieuwe album uitgeroepen tot de Gouden Tip, elke dag zal er dus iets ‘gedraaid’ worden van haar album en ook is Sharons CD dagelijks te winnen in het BelSnelSpel. Op 7 januari is Sharon te gast in het programma.

NPS roept “Love Will Bring You Home” uit tot Wereldalbum

In de week van 11 tot en met 17 januari 2010 zal de NPS in het radioprogramma “Dichtbij Nederland” aandacht geven aan Sharons nieuwe album. Zij zullen onder andere Guilty, Biggest Mistake, It’s too late and Free Again laten horen. Dichtbij Nederland is iedere werkdag van 22.00 tot 01.00 uur op NPS Radio 5 (747 AM) te horen zijn.

Dat is niet alles, ook Omroep Brabant is enthousiast over “Love Will Bring You Home”. Elke werkdag tussen 10 en 1 presenteert Cindy de Koning “Muziek en Nieuws”. Het hele album zal van 17 tot en met 23 januari volop gedraaid worden. Elke dag rond half 11 wordt er een CD weggeven door middel van een prijsvraag. Op 21 januari zit Sharon live in de studio.  Via deze link HIER kun je meegenieten. Zie ook DEZE LINK.