Vandaag 26 januari is het nog precies 2 weken en 4 dagen voor ik in het huwelijksbootje stap met Gilbert. De countdown en onze huwelijksvoorbereidingen kun je ook volgen via www.foreverstartstoday.nl.ย  Ik probeer niet te vaak aan ‘de dag’ zelf te denken anders pies ik in me broek van de nervositeit ;-p Ik ben wat gewend wat betreft zenuwen enย  adrenaline…bij ieder optreden krijg ik een portie maar dit is toch wat anders..Normaal treed ik op bij bruiloften..nu ben sta ik zelf in het middelpunt..slik.

En wat een onderneming een bruiloft! Op dit moment kijk ik erg uit naar de jaren na de bruiloft haha Maar op de dag zelf zal ik volgens echtparen die me voor zijn geweest wensen dat de dag langer duurde..’geniet ervan’ zeggen ze dan. De voorgaande maanden ging het allemaal gestaag maar nu begint de tijd te dringen en moeten de laatste puntjes op de ‘i’.

Naast alle voorbereidingen voor de bruiloft heb ik ook nog mijn album te promoten en gaan we van radio station naar radio station. Vorige week heb ik in mijn hometown Dronten een interview gehad met het lokale blad De Stentor en de dag daarna was ik te gast bij Radio Brabant in Eindhoven. Samen met Jan Willem van Delft (mijn pianist) hebben we Love will bring you home en What a fool believes live geperformed…en dat was….leuk! haha heel gezellig bij Cindy de Koning. Morgen zal ik te gast zijn bij Grootnieuwsradio in Veenendaal. Tune in tussen 10.00u en 11.00u!

Keep you posted!
x

Sharon

4 thoughts on “Promotie & Zenuwen

 1. Melissa

  Lieve Sharon!

  succes met de laatste voorbereidingen! Spannenddd.. ik kijk nu al uit naar mn eigen wedding, al duurt dat denk ik nog wel even (a)

  Heeeeeeeeeeeeel veel plezier op jullie bruiloft! Enjoy!

  Liefs Melissa

 2. Arlene

  Lieve Sharon!
  Echt super leuk :), heel veel succes met alle laatste voorbereidingen! Spannend!
  Ik wens jullie alvast een super mooi dag toe!
  En super leuk dat je morgen weer op de radio komt! Jammer genoeg tijdens school, dus kan ik niet luisteren ๐Ÿ™ maarja!

  Ik hoop tot snel!

  Liefs Arlene!

 3. Marloes

  Lieve Shar!
  Super leuk! Geniet van alle voorbereidingen. Ik wens jullie samen al het geluk van de wereld toe!
  Leuk dat je morgen weer op de radio komt! Het was een heel leuk interview bij Radio brabant & je zong geweldig.
  Ik zit op school morgen rond die tijd maar ik weet niet of het terug te luisteren is?
  Veel liefs van Marloes.
  [Ik kom misschien 5 april met mn ouders&zussen naar het paasconcert in het Zuidplein theater in Rotterdam! :-D]

 4. Romeo

  Sharon,

  Heel leuk interview vandaag! Ik wist niet dat je Gilbert ontmoet had via een optreden, hahaha. Success met de voorbereidingen van je huwelijk en de promotie van LWBYH!!!

  Much Love.

Comments are closed.