MCHope-Photography-2340_1590Het heeft ruim twee jaar geduurd en de weg hiernaartoe zat vol ups en downs maar het is zover…mijn nieuwe album ‘Love will bring you home’ houd ik eindelijk vast in mijn hand.

Ik ben ontzettend blij en trots en vind het daarnaast ook heel erg eng…Eng omdat dit album heel dicht bij mij komt. Anders dan mijn eerste album ’10’ waar alle songs covers waren, bevat dit album voornamelijk songs die ik zelf heb geschreven of voor mij zijn geschreven. En dat maakt het een stuk persoonlijker…en dus enger. 🙂

Ik hoop dat je jezelf kunt herkennen in mijn songs, bovendien vind ik het leuk dat van je te horen dus mailme@sharonkips.nl.

Ga nu maar lekker browsen op mijn website & tot snel!

Liefs,

Sharon

One thought on “Welkom op mijn nieuwe website!

 1. Melissa

  Lieve Shar!

  Gefeliciteerd met je supernieuwe superleuke website! Echt super!
  Ik ben echt heel benieuwd naar je album, nadat ik Love will bring you home en Biggest mistake op de radio heb gehoord, weet ik zeker dat het een super album gaat worden! 🙂 Of naja, dat is het al (A)

  Zie je woensdag! 😀
  Love,
  Melissa

Comments are closed.