Love Will Bring You HomeNa een tijd van betrekkelijke stilte rondom X-Factor winnares 2007 Sharon Kips is het dan eindelijk zover: Haar nieuwe CD ” Love will bring you home ” ligt vanaf 14 december te koop in de winkel!
Na een half jaar van schrijven met mensen als Chris Eaton en Paul Field en vooral het zoeken naar een eigen geluid en stijl was het in september van 2009 tijd om de studio in te gaan. Samen met de bekende producer Henk Pool werden in de beste studio’s van Nederland en muzikanten gewerkt aan haar nieuwe album. Uiteindelijk kwamen 12 songs door de selectie die de stem en persoonlijkheid van Sharon op geweldige wijze weergeven. Van spetterende Up tempo nummers tot ontroerende ballads, het is Sharon op haar best. Zeer verrassend is een bonustrack met de Ierse zangeres Moya Brennan ( Clannad ) waarmee ze een schitterend Keltisch lied ten gehore brengt. Na het winnen van de X-factor zei jurylid HenkJan Smits dat Sharon één van de grootste zangtalenten van Nederland is. Op dit veelzijdige album wordt dat ruimschoots bewezen!

Het album is uitgegeven door D’Art Records, labelnummer D’Art 20901. De distributie is in handen van Ecovata en Coast to Coast.

Maar er is meer nieuws!

Het World Aids Day GalaWorld Aids Dag Gala
Op 1 december 2009 trad Sharon op in Kaapstad tijdens het World Aids Dag Gala in aanwezigheid van onder andere Desmond Tutu, de Zuid-Afrikaanse premier en vele andere hoogwaardigheidsbekleders. De aanwezigen waren diep onder de indruk van Sharon haar loepzuivere stem maar ook haar inzet om het aidsprobleem aan de kaak te stellen.

Gilbert en SharonSharon gaat trouwen!
Op 13 Februari 2010 is het zover. Sharon treedt in het huwelijk met haar grote liefde Gilbert Thera, een begenadigd zanger en muzikant. Het paar geeft die dag een groot feest waar

Sharon is beschikbaar voor interviews.

Voor meer informatie over het nieuwe album en interviewafspraken:
Gilbert Thera – Sharon Kips Entertainment B.V.
management@sharonkips.nl

One thought on “SHARON KIPS HELEMAAL TERUG MET HAAR ALBUM!

 1. Udo

  Weldcome back Sharon,
  You did it before!
  You did it again!
  You can do it over and over.
  All the best.
  Udo

Comments are closed.