Na een te gekke tijd met de kerstconcerten stond het volgende feest al voor de deur: Kerst. En voor ik er erg in had was Kerst ook alweer voorbij en maken we ons nu klaar voor de oliebollen op oudejaarsavond!

Alsof het alleen maar om eten draait met de feestdagen…haha ik zou het niet willen missen.
Dus zit ik de afgelopen maanden aan de chocola, pepernoten, chocola, koekjes, chocola en strakjes..oliebollen.

Eerste kerstdag was ook 1 groot eetfestijn met mijn familie. Het huis is dan bomvol, geen zitplaatsen meer en iedereen overschreeuwt elkaar, en het is nog leuk ook 😉 en ook al is er eten voor een heel weeshuis (wat mijn moeder in 5 uur tijd bereidt en waarbij ik mocht/moest helpen haha) neemt elk gezin nog een paar ovenschalen kip mee, of salade, cake..etc. En reken maar dat het op gaat! De tupperware bakjes worden aan het eind van de avond zonder schroom tevoorschijn gehaald. Take-away @ Huize Kips :-p

Maar ook al zijn ze luidruchtig en kosten de voorbereidingen veel tijd en werk..ik zou ze niet willen missen.
Ik hoop dat je een fijne kerst hebt gehad, alleen of omringd door mensen van wie je houd.

Tot de jaarwisseling!

x
Sharon

2 thoughts on “Onmisbaar

  1. Marloes

    Haha klikt lekker en gezellig!! 🙂
    Alvast een héél gelukkig nieuwjaar!

    Hug
    x Marloes.

Comments are closed.