49792900Hi Friends,

Even een hele korte update over de tour. De kick-off (gisteren) was super! Het openingsconcert is altijd weer spannend, want ook al oefen je heel hard, je vraagt je toch altijd weer stiekem af of je echt alle teksten kent, de noten weet te raken en de opbouw van het programma weet. Maar gelukkig ging het helemaal goed. Het was ook erg leuk om Jimmie Earl Perry, Jan du Toit en Daniel Rodriguez weer te zijn. Naast oude bekenden ontmoet je ook weer een hoop nieuwe mensen tijdens zo’n tour, dus al met al was het SUPER!

Vanavond zijn we in Drachten! De soundcheck achter de rug, mijn haar gekruld (ook erg belangrijk he dames?) en een hapje gegeten. Het aftellen naar de show is begonnen. Ik laat jullie wel weer weten hoe het vanavond is gegaan!

X

Sharon

One thought on “De kick off!

 1. Arlene

  Hi lieve Sharon!

  Wat mooi dat de kick-off gister goed is gegaan!
  Haha, dat is inderdaad belangrijk!
  Heel erg veel plezier vanavond in Dracthen, enjoy it!
  You rock :)!

  Liefs Arlene!

Comments are closed.