Wat een bijzondere dag gisteren. En een hectische!

Naast repeteren van 14.00u tot 22.00u met het orkest en de solisten van de Hour of Power kerstconcerten werd ook nog mijn album gelanceerd en dat zorgde weer voor actie en reactie op internet. Zo heb ik tientallen emails binnen gekregen met reacties op mijn album, ontzettend bedankt daarvoor 🙂 En hebben mijn fans mijn album eigenhandig gepromoot:

httpv://www.youtube.com/watch?v=DWS1AQ8VbbE

Dank jullie wel!

Vandaag het eerste kerstconcert in Utrecht, wil je nog komen dan kun je via  https://www.kerstconcerten2009.nl/winkel kaarten bestellen. Morgen zitten we in Drachten en daarna in Apeldoorn, Eindhoven en Haarlem.

Hope to see you there!

Liefs,

Shar
mailme@sharonkips.nl

6 thoughts on “De CD en de Hour of Power Kerstconcerten

 1. Arlene

  Hoi lieve Sharon!
  Gefeliciteerd met je album :)!
  & heel erg veel plezier met de kerstconcerten!
  Je bent Rotterdam vergeten erbij te zetten, maar tot zaterdag in Rotterdam :)!
  You go girl!
  Liefs Arlene!

 2. Melissa

  Leuke blog Shar!
  Succes met alle kerstconcerten, heel veel plezier!

  Ik zie je morgen! Ik heb er echt superveel zin in!

  Hope to speak you tomorrow!
  Much love!
  xxx
  Melissa

 3. Melissa

  Leuke blog Shar!
  Succes met alle kerstconcerten, heel veel plezier!

  Ik zie je morgen! Ik heb er echt superveel zin in!

  Hope to speak you tomorrow!
  Much love!
  xxx
  Melissa

 4. Marloes

  Leuke blog! Nogmaals gefeliciteerd met je album.
  Super veel plezier en succes met alle HoP concerten!
  Tot zaterdag!
  knuffel, Marloes.

Comments are closed.